Garantie en onderhoud

Ons service commitment programma biedt u gemoedsrust

Biedt u gemoedsrust

Ons service commitment

Onze voertuigen werden ontworpen en ontwikkeld voor de zwaarste uitdagingen, en bewijzen telkens opnieuw onze reputatie van performance en duurzaamheid. Wij waren het eerste Japanse merk dat een fabrieksgarantie van 5 jaar aanbood. Omdat onze Originele accessoires aan dezelfde hoge eisen moeten voldoen en aan dezelfde strenge tests worden onderworpen, kunnen we ook hiervoor een garantie van 5 jaar aanbieden. Samen met het Mitsubishi Roadside Assistance-programma van 5 jaar en een gratis Vehicle Health Check bepalen deze garanties ons Service Commitment ten aanzien van onze Mitsubishi-rijders.

 

Geniet maximaal van uw rit

Uw Mitsubishi werd gebouwd en uitgerust met hypermoderne technologieën en innovaties. We hebben geavanceerde methoden ontwikkeld om uw voertuig te onderhouden, om zo de veiligheid, prestaties en betrouwbaarheid te garanderen. Onze technici zijn experts op het vlak van uw voertuig en zullen het met dezelfde passie en toewijding behandelen als toen het net de fabriek had verlaten.

01

5 jaar garantie op uw voertuig

Tot 5 jaar of 100.000 kilometer.

02

5 jaar garantie op Originele accessoires

Accessoires die af-fabriek gemonteerd werden op Mitsubishi-producten, genieten een garantie tegen materiaaldefecten en productiefouten.

03

5 jaar Mitsubishi Roadside Assistance

MAP is 24/7 telefonisch bereikbaar in heel Europa en biedt een oplossing voor alle mogelijke problemen.

04

Gratis Vehicle Health Check

U kunt uw auto gratis op 25 cruciale punten laten controleren. 

5 jaar garantie op uw voertuig

Het Mitsubishi Motors-gamma is een mix van oogverblindend design en uitmuntende techniek. Elk van onze voertuigen omvat duizenden onderdelen, en we bieden op zo goed als elk onderdeel een garantie van 5 jaar of 100.000 kilometer. Voor meer details en de algemene voorwaarden verwijzen we u naar het onderhoudsboekje van uw voertuig.

 

5 jaar garantie op Originele accessoires

Mitsubishi Motors Originele accessoires die af-fabriek gemonteerd werden op Mitsubishi-producten, genieten een garantie tegen materiaaldefecten en productiefouten. Als een gewaarborgd accessoire stukgaat binnen de garantieperiode, zal het hersteld of vervangen worden door een Mitsubishi Erkend Servicepunt. Voor meer details verwijzen we u naar het onderhoudsboekje van uw voertuig.

 

5 jaar Mitsubishi Roadside Assistance

Het Mitsubishi Motors Assistance-programma werd ontworpen om uw Mitsubishi-klantbeleving te optimaliseren en u een zorgeloze rijervaring te bieden. Dit programma werd nauwkeurig samengesteld om het ongemak van u en uw passagiers te beperken als u ooit pech zou hebben met uw voertuig, thuis of op vakantie.

MAP, Mitsubishi Road Assitance Program, is 24/7 telefonisch bereikbaar. Onze service:  

  • is snel en efficiënt;

  • biedt een oplossing voor alle mogelijke problemen;

  • is consistent en beschikbaar in heel Europa.

Voor meer details en de algemene voorwaarden van MAP verwijzen we u naar het onderhoudsboekje van uw voertuig.

 

Gratis Vehicle Health Check

U kunt uw auto gratis op 25 cruciale punten laten controleren. Neem gewoon contact op met uw hersteller voor een afspraak. Misschien wenst u wel een nazicht voor de winter, of voordat u in de zomer op vakantie vertrekt. Aan u de keuze!